Adviseurs en architecten

Voor onze adviseurs

Samen ontwerpen, fabriceren, installeren en onderhouden wij oplossingen die passen bij iedere sector en situatie. Wij leveren hekwerk, toegang & controle en detectieproducten. Daarnaast bieden wij projectmanagement, systeemintegratie en -installatie en onderhoudsdiensten voor perimeter protection projecten in heel Europa.

Om u hierin maximaal te ondersteunen stellen we documentatie beschikbaar die u zal helpen bij het opstellen van een advies, het schrijven van een bestek of het uitwerken van uw beveiligingsplan. Denk hierbij aan het Heras Security Model, blueprint oplossingen per sector maar ook bestekteksten, handleidingen en technische tekeningen. Mocht u toch nog vragen hebben, staan onze experts voor u klaar.

 

 

We ontwikkelen onze oplossingen volgens het Heras security model: afbakenen, ontmoedigen, detecteren, vertragen en gecontroleerde toegang. Het is cruciaal dat u controleert wie wel toegang tot uw terrein heeft en wie niet. Dit model combineert de meest effectieve beschermingsstrategieën en vormt daardoor een betrouwbare, gelaagde beveiliging van ieder terrein.

Ons model combineert de meest effectieve beschermingsstrategieën naadloos en vormt daardoor een betrouwbare, gelaagde beveiliging van ieder terrein.

Meer weten over security management en het Heras Security Model? Lees hier gratis onze longread.

Download Longread

 

Product downloads

Via deze link kunt u productgerelateerde informatie downloaden. In onze database kunt u terecht voor onder andere gebruikershandleidingen, installatiehandleidingen, montagehandleidingen, bestekteksten en technische tekeningen.

Heras Security Model

Ons model combineert de meest effectieve beschermingsstrategieën naadloos en vormt daardoor een betrouwbare, gelaagde beveiliging van ieder terrein. Vanuit dit model gaan we met u in gesprek om de beveiligingsbehoefte in kaart te brengen. Vanuit deze behoefte wordt er samen met u en de expertise van Heras gekeken naar de mogelijk denkbare scenario’s.

Vanuit deze scenario’s worden de elementen vanuit het model ingedeeld naar beveiligingsniveau. Hiermee bieden we een op maat gemaakte geïntegreerde oplossing die past bij uw specifieke behoefte.

Hoe kunnen wij u verder helpen?

De beveiliging van het terrein is voor ieder bedrijf een uitdaging. Daarin komen altijd een aantal stappen naar voren, zoals in dit artikel beschreven. Heras adviseert hierin. We stellen eerst de dreiging vast en welke waardevolle bezittingen u wilt beschermen. Daarna beschrijven we de scenario’s die voor uw bedrijf relevant zijn. Vervolgens bepalen we samen hoe u deze scenario’s voorkomt met de tijdpadanalyse. Tot slot kiezen we welke maatregelen u kunt treffen om dat voor elkaar te krijgen.

Door deze stappen te volgen, helpen we bedrijven in verschillende landen om hun beveiliging naar een hoger niveau te tillen. Daar helpen we u uiteraard ook graag bij.

Wilt u meer weten over onze aanpak?
Vraag een gratis adviesgesprek aan.