Integratie

Systeemintegratie, netwerkinstellingen, inbedrijfstelling en advies: de totaaloplossing voor de beveiliging van uw terrein.

Al onze projecten voldoen aan de geldende veiligheidsvoorschriften. Wij hanteren het Heras Security Model, waarin de elementen afbakening, ontmoedigen, detecteren, vertragen en gecontroleerde toegang zijn opgenomen. Volgens dit model pakken we ieder project op. Door de juiste afstemming van de verschillende aspecten komen we tot een passende oplossing die aansluit bij uw beveiligingsbehoeften.

We denken mee over de juiste processen en de juiste maatregelen en combineren projectmanagement, installatie en integratie. Zo bent u verzekerd van een complete perimeter protection, aangevuld met diverse service- en onderhoudsmogelijkheden en uitgebreide project- en integratieondersteuning. Hierbij zorgen we ervoor dat de losse elementen op elkaar afgestemd zijn, succesvol geïntegreerd worden in uw organisatie en werkend worden opgeleverd.

Hoe kunnen wij u verder helpen?

De beveiliging van het terrein is voor ieder bedrijf een uitdaging. Daarin komen altijd een aantal stappen naar voren, zoals in dit artikel beschreven. Heras adviseert hierin. We stellen eerst de dreiging vast en welke waardevolle bezittingen u wilt beschermen. Daarna beschrijven we de scenario’s die voor uw bedrijf relevant zijn. Vervolgens bepalen we samen hoe u deze scenario’s voorkomt met de tijdpadanalyse. Tot slot kiezen we welke maatregelen u kunt treffen om dat voor elkaar te krijgen.

Door deze stappen te volgen, helpen we bedrijven in verschillende landen om hun beveiliging naar een hoger niveau te tillen. Daar helpen we u uiteraard ook graag bij.

Wilt u meer weten over onze aanpak?
Vraag een gratis adviesgesprek aan.