Najaarsactie

Retail & Handel

Klanten zijn cruciaal voor uw business. Zonder klanten, geen verkoop.
Het komen en gaan van mensen vraagt erom dat u weet wat er gebeurt op uw terrein. Tegelijkertijd heeft u veel waarde in huis, dus is het belangrijk dat u uw terrein zo goed mogelijk beveiligt tegen indringers.

De uitdaging is om de stroom van klanten te controleren en daarbij uw vastgoed en goederen zo goed mogelijk te beschermen. Zonder klantvriendelijkheid uit het oog te verliezen.

Door samen te kijken naar wat passend is in uw situatie, leveren we een betrouwbaar en betrokken advies. Vervolgens zorgen we met onze deskundige oplossingen voor de beveiliging van uw terrein dat uw locatie en goederen optimaal zijn beveiligd én dat klantvriendelijkheid voorop staat.

Hulp nodig bij het bouwen van uw eigen perimeter protection?
Meld u hier aan voor een gratis adviesgesprek met een van onze experts.

Sector storiesOnze laatste klantverhalen, nieuws en blogs

Lees meer

Slagboom, schuifpoort of speedgate: welke type toegangsbeveiliging past bij uw situatie?

Lees verder

Goed beveiligde terreinen cruciaal voor Boxcomplex

Lees verder

Heras Security Model

Dit model combineert de meest effectieve beschermingsstrategieën naadloos en vormt daardoor een betrouwbare, gelaagde beveiliging van ieder terrein.

Vanuit dit model gaan we in gesprek met de klant om de beveiligingsbehoefte in kaart te brengen. Vanuit deze behoefte wordt er samen met de klant en de expertise van Heras gekeken naar de mogelijk denkbare scenario’s.

Vanuit deze scenario’s worden de elementen vanuit het model ingedeeld naar beveiligingsniveau. Hiermee bieden we een op maat gemaakte geïntegreerde oplossing die past bij de specifieke klantbehoefte.

Lees meer over het Heras Security Model

References

De wereld van perimeter protection ontdekken?
Ervaar het bij Heras.