Retail & Handel

Klanten zijn cruciaal voor uw business. Zonder klanten, geen verkoop. Het komen en gaan van mensen vraagt erom dat u weet wat er gebeurt op uw terrein. Tegelijkertijd heeft u veel waarde in huis, dus is het belangrijk dat u uw terrein zo goed mogelijk beveiligt tegen indringers.

De uitdaging is om de stroom van klanten te controleren en daarbij uw vastgoed en goederen zo goed mogelijk te beschermen. Zonder klantvriendelijkheid uit het oog te verliezen.

Door samen te kijken naar wat passend is in uw situatie, leveren we een betrouwbaar en betrokken advies. Vervolgens zorgen we met onze deskundige oplossingen voor de beveiliging van uw terrein dat uw locatie en goederen optimaal zijn beveiligd én dat klantvriendelijkheid voorop staat.

Hulp nodig bij het bouwen van uw eigen perimeter protection?
Meld u hier aan voor een gratis adviesgesprek met een van onze experts.

Meest gebruikte producten in Retail & Handel

De interactieve afbeelding hieronder toont een oplossing voor een typische locatie waar men machines en apparatuur kan huren. Klik met de cursor op de spots om te leren hoe onze beveiligingsproducten een oplossing bieden.

Schuifpoort Delta

Delta is een stijlvolle en veilige vrijdragende schuifpoort die qua vormgeving naadloos aansluit bij de spijlenhekwerken Heracles, Atlas en Athos.

Meer informatie

Draaipoort Euro 2

Euro 2 is een veelzijdige draaipoort en zeer geschikt om de toegang tot uw terrein veilig af te sluiten. Uitermate geschikt voor o.a. bedrijfsgebouwen.

Meer informatie

Tourniquet B700

De B700 manshoge tourniquet zorgt voor een gebruiksvriendelijke, degelijke en betrouwbare high-security toegangsverlening voor voetgangers. Het versterkte mechanisme met elektromagnetische aandrijving is bedoeld voor intensief gebruik.

Meer informatie

Access

Access is de slimme en veilige manier om uw schuifpoort, speedgate, draaipoort, slagboom of tourniquet te openen en te sluiten. Met één simpele toetsdruk op uw mobiele telefoon activeert u de poortcontroller.

Meer informatie

Schuifpoort uGate

De uGate zorgt voor een hoog beveiligingsniveau bij grotere doorgangen. De uitvoering met dubbele poorten biedt een vrije doorgang maximaal 24 meter.

Meer informatie

Camerasystemen

Een geïntegreerde beveiligingsoplossing? Bekijk hoe de camerasystemen van Heras zicht geven op uw terrein. Door technologische vooruitgang van camera’s wordt toepassing steeds eenvoudiger en gebruik steeds vriendelijker.

Meer informatie

Spijlenhekwerk Grence Atlas

Grence Atlas is een sterk en robuust hekwerk, gefabriceerd met de Heras ‘stent’-techniek. Het spijlenhekwerk heeft een elegante uitstraling.

Meer informatie

De wereld van perimeter protection ontdekken?
Ervaar het bij Heras.

Lees meer over onze expertise inRetail & Handel

Lees meer

Ara Almelo, een plek waar logistiek en natuur samenkomen

Lees verder

Soepele verkeersstroom en voedselveilige vrieslocatie voor Agristo

Lees verder

Hoe u indringers ontmoedigt, detecteert, vertraagt en de toegang ontzegt

Lees verder

De voor- en nadelen van verschillende soorten hekwerk

Lees verder

Onderhoud van hekwerk en handbediende poorten? 6 redenen om het serieus te nemen

Lees verder