Installatie

Wat voor toepassing van perimeter protection u ook kiest, het staat of valt bij de juiste installatie. Een degelijk hekwerk met poort, goed geplaatst door een van onze getrainde specialisten, gecombineerd met de juist afgestelde detectie maakt een oplossing pas gegarandeerd succesvol. Wij zorgen ervoor dat dit gebeurt.

We werken met eigen installateurs. Ze zijn volledig opgeleid en gecertificeerd om uw perimeter protection oplossing conform alle richtlijnen te installeren. We hebben een landelijke dekking, dus u weet zeker dat uw materiaal wordt geplaatst, geïnstalleerd en geïntegreerd door een installateur met kennis van zaken. Daarnaast verzorgen onze experts uitgebreide trainingen voor een optimaal gebruik van de geïnstalleerde oplossing. Ook werken we samen met externe partijen die installatiediensten aanbieden, maar dan wel uitsluitend volgens de Heras standaarden.

Onze installateurs worden continu bijgeschoold over de laatste ontwikkelingen, productintroducties, veiligheidsnormen en certificeringen.