Openbare gelegenheden & Recreatie

Publieke locaties waar veel mensen samen kunnen komen, hebben een open karakter en zijn vaak op verschillende manieren bereikbaar. Desalniettemin moeten de mensen op deze plekken het gevoel hebben dat ze veilig zijn.

De uitdaging is om een gevoel van veiligheid te creëren, zonder mensen af te schrikken. De publieke functie van uw openbare gelegenheid of recreatieplek moet daarbij behouden blijven.

Door samen te kijken naar wat passend is in uw situatie, leveren we een betrouwbaar en betrokken advies. Vervolgens zorgen we met onze deskundige oplossingen voor de beveiliging van uw terrein op een discrete manier voor veiligheid en voorkomt u dat kwaadwillenden uw publieke locatie bereiken.

Hulp nodig bij het bouwen van uw eigen perimeter protection?
Meld u hier aan voor een gratis adviesgesprek met een van onze experts.

Sector storiesOnze laatste klantverhalen, nieuws en blogs

Lees meer

Nieuwe uitvoering Orpheus spijlenhekwerk

Lees verder

Heras realiseert hekwerk Willem-Alexander Sportpark

Lees verder

Optimale perimeter protection Chichester Free School door maatwerk

Lees verder

Heras Security Model

Dit model combineert de meest effectieve beschermingsstrategieën naadloos en vormt daardoor een betrouwbare, gelaagde beveiliging van ieder terrein.

Vanuit dit model gaan we in gesprek met de klant om de beveiligingsbehoefte in kaart te brengen. Vanuit deze behoefte wordt er samen met de klant en de expertise van Heras gekeken naar de mogelijk denkbare scenario’s.

Vanuit deze scenario’s worden de elementen vanuit het model ingedeeld naar beveiligingsniveau. Hiermee bieden we een op maat gemaakte geïntegreerde oplossing die past bij de specifieke klantbehoefte.

Lees meer over het Heras Security Model

References

Experts in perimeter protection

Fysieke perimeter protection laat zich het best omschrijven als systemen en technologieën die zijn ontworpen om mensen en middelen te beschermen binnen een afgebakend gebied.

Deze bescherming bestaat uit het voorkomen van ongeautoriseerde fysieke betreding. De eerste beschermingslaag is de perimeter waarvoor we het Heras Security Model hebben ontwikkeld. Dit model dient vijf doelen: afbakenen, ontmoedigen, vertragen, detecteren en gecontroleerde toegang verlenen.

Heras vervult en overtreft al bijna 70 jaar de beveiligingsbehoeften van klanten in heel Europa. Het is dankzij deze staat van dienst, samen met het blijvend groeiende vakmanschap van onze medewerkers, dat wij ons Experts in perimeter protection kunnen noemen.

Gratis advies?
Meld u aan voor adviesgesprek met onze experts