Openbare gelegenheden & Recreatie

Publieke locaties waar veel mensen samen kunnen komen, hebben een open karakter en zijn vaak op verschillende manieren bereikbaar. Desalniettemin moeten de mensen op deze plekken het gevoel hebben dat ze veilig zijn.

De uitdaging is om een gevoel van veiligheid te creëren, zonder mensen af te schrikken. De publieke functie van uw openbare gelegenheid of recreatieplek moet daarbij behouden blijven.

Door samen te kijken naar wat passend is in uw situatie, leveren we een betrouwbaar en betrokken advies. Vervolgens zorgen we met onze deskundige oplossingen voor de beveiliging van uw terrein op een discrete manier voor veiligheid en voorkomt u dat kwaadwillenden uw publieke locatie bereiken.

Hulp nodig bij het bouwen van uw eigen perimeter protection?
Meld u hier aan voor een gratis adviesgesprek met een van onze experts.

Sector storiesOnze laatste klantverhalen, nieuws en blogs

Lees meer

Hoe u indringers ontmoedigt, detecteert, vertraagt en de toegang ontzegt

Lees verder

School Nehalennia verhelpt sluiprouteprobleem met hulp van Heras

Lees verder

Dieren zorgboerderij scharrelen weer zorgeloos rond dankzij Heras

Lees verder

Slagboom, schuifpoort of speedgate: welke type toegangsbeveiliging past bij uw situatie?

Lees verder

Optimale perimeter protection Chichester Free School door maatwerk

Lees verder

Heras Security Model

Dit model combineert de meest effectieve beschermingsstrategieën naadloos en vormt daardoor een betrouwbare, gelaagde beveiliging van ieder terrein.

Vanuit dit model gaan we in gesprek met de klant om de beveiligingsbehoefte in kaart te brengen. Vanuit deze behoefte wordt er samen met de klant en de expertise van Heras gekeken naar de mogelijk denkbare scenario’s.

Vanuit deze scenario’s worden de elementen vanuit het model ingedeeld naar beveiligingsniveau. Hiermee bieden we een op maat gemaakte geïntegreerde oplossing die past bij de specifieke klantbehoefte.

Lees meer over het Heras Security Model

References

De wereld van perimeter protection ontdekken?
Ervaar het bij Heras.