De internationale expert in tijdelijke en semipermanente security-oplossingen

Heras Mobile Fencing & Security is de internationale expert in tijdelijke en semipermanente security-oplossingen. Een bijzonder specialisme dat bijdraagt aan bouwen en ondernemen zonder sores. Mede op basis van een excellente logistieke performance. We helpen u graag verder op de website van Heras Mobile Fencing & Security.

Heras Mobile

 

Actief in 24 landen

Heras Mobile Fencing & Security is al tientallen jaren ‘tijdelijk’ actief in 24 landen. We zijn in de buurt en kennen uw markt. Heras is de uitvinder van het tijdelijke hekwerk, in 1966. De onderneming heeft een zeer sterke positie in Europa.

Aantoonbaar langere levensduur

Onze tijdelijke hekwerken veranderden met de nieuwe vragen uit de markt. Dit resulteert in producten met meer veiligheid en een langere levensduur. Het bouwhek Heras M500 Anti Climb wordt door collega’s met wisselend succes geïmiteerd. We beschouwen dit als een groot compliment.

Krachtige partners voor de bouw

De Europese eindklanten worden bediend via een krachtig dealernetwerk, met een focus op tijdelijke hekwerken en accessoires. Met hen bouwt Heras Mobile aan hechte, langdurige relaties. Intercontinentale opdrachtgevers worden op projectbasis bediend.

Koop of huur

Heras Mobile bedient de thuismarkten Nederland en België direct, met een vooruitstrevend pakket mechanische en elektronische systemen. Afhankelijk van de locatie en de projectfase leidt dit tot de juiste inzet van hekwerken, poorten, accessoires, toegangscontrole, geluidsreducerende oplossingen en applicaties. En de montage ervan. De oplossingen – van bouwhek tot en met totale projectbeveiliging -kunt u kopen of huren.

Meest betrouwbare leverancier en expert

Heras Mobile Fencing & Security is een stabiele Europese partner. We willen de meest betrouwbare leverancier en expert in tijdelijke buitenbeveiliging blijven. Op basis van een professionele, vriendelijke, probleemoplossende mentaliteit.

Onze 10 beloften

  1. Bijdragen aan een veilige (werk)omgeving en onbezorgd leven.
  2. Denken in veiligheid en bouwen, niet in staal en volumes.
  3. Controle en overzicht op de in- en uitvoer van mensen, middelen en goederen.
  4. Innovatieve en duurzame (totaal)oplossingen voor tijdelijke buitenbeveiliging.
  5. Een vertrouwd en stabiel bedrijf dat geen gekke dingen doet.
  6. State-of-the-art productielocaties in België, Frankrijk en Tsjechië.
  7. Excellente logistieke service in tientallen landen.
  8. Een strikt Health Safety & Environment-beleid.
  9. Investeringen in duurzaamheid
  10. Een accurate 24/7 dienstverlening en een prettige, correcte benadering.