Overheid

Iedere overheidsinstantie heeft een ander karakter. Sommige instanties willen mensen buiten houden, andere willen juist mensen binnen houden. Wat het uitgangspunt ook is: een overheidsinstantie moet veilig zijn, zodat werkzaamheden die essentieel zijn voor het welzijn van het land door blijven gaan.

De grootste uitdaging? De beveiliging optimaal laten aansluiten op het karakter van uw instantie, zodat dagelijkse overheidswerkzaamheden geen hinder ondervinden.

Door samen te kijken naar wat passend is in uw situatie, leveren we een betrouwbaar en betrokken advies. Vervolgens zorgen we met onze deskundige oplossingen voor de beveiliging van uw terrein dat mensen buiten of juist binnen blijven, zodat u uw werk altijd kan voortzetten.

Hulp nodig bij het bouwen van uw eigen perimeter protection?
Meld u hier aan voor een gratis adviesgesprek met een van onze experts.

Meest gebruikte producten op overheidslocaties

De interactieve afbeelding hieronder toont een oplossing voor een typische perimeter van een politiebureau. Klik met de cursor op de spots om te leren hoe onze beveiligingsproducten een oplossing bieden.

Spijlenhekwerk Grence Heracles

Grence Heracles is een sterk en robuust hekwerk, gefabriceerd met de Heras ‘stent’-techniek.

Meer informatie

Camerasystemen

Een geïntegreerde beveiligingsoplossing? Bekijk hoe de camerasystemen van Heras zicht geven op uw terrein. Door technologische vooruitgang van camera’s wordt toepassing steeds eenvoudiger en gebruik steeds vriendelijker.

Meer informatie

Tourniquet B700

De B700 manshoge tourniquet zorgt voor een gebruiksvriendelijke, degelijke en betrouwbare high-security toegangsverlening voor voetgangers. Het versterkte mechanisme met elektromagnetische aandrijving is bedoeld voor intensief gebruik.

Meer informatie

Slagboom Saros

De Saros slagboom, een elektromechanische slagboom die snel en efficiënt werkt, is met zijn robuuste binnen frame en esthetische design zeer geschikt voor commerciële parkeerterreinen en ingangen van bedrijventerreinen.

Meer informatie

Schuifpoort Delta

Delta is een stijlvolle en veilige vrijdragende schuifpoort die qua vormgeving naadloos aansluit bij de spijlenhekwerken Heracles, Atlas en Athos.

Meer informatie

sGate trackless

Deze speedgate trackless biedt een ideale combinatie van toegang en controle, veiligheid, snelheid en bedrijfszekerheid.

Meer informatie

Aanvullende slimme service Connect

Maak uw terreinbeveiliging slim met Connect, de slimme aanvulling op uw service- en onderhoudsoplossing.

Meer informatie

Staalmathekwerk Uni Security

Uni Security biedt beveiliging op het hoogste niveau dankzij extra sterkte en stevigheid. Hiermee ligt top beveiliging voor een ieder binnen handbereik.

Meer informatie

Electric Fence

Het Electric fence is een effectieve oplossing voor het ontmoedigen van indringers. Het systeem zorgt ervoor dat een alarm snel en efficiënt geactiveerd wordt. Het modulaire systeem maakt het mogelijk verschillende zones te combineren tot een perfecte oplossing voor uw hekwerken en poorten.

Meer informatie

De wereld van perimeter protection ontdekken?
Ervaar het bij Heras.

Lees meer over onze expertise voorOverheidsinstanties

Lees meer

Hoe u indringers ontmoedigt, detecteert, vertraagt en de toegang ontzegt

Lees verder

De voor- en nadelen van verschillende soorten hekwerk

Lees verder

Onderhoud van hekwerk en handbediende poorten? 6 redenen om het serieus te nemen

Lees verder

Heras wint opdracht Rijksvastgoedbedrijf: onderhoud en oplossen van storingen aan perimeterbeveiliging van penitentiaire inrichtingen

Lees verder

Slagboom, schuifpoort of speedgate: welke type toegangsbeveiliging past bij uw situatie?

Lees verder