Overheid

Iedere overheidsinstantie heeft een ander karakter. Sommige instanties willen mensen buiten houden, andere willen juist mensen binnen houden. Wat het uitgangspunt ook is: een overheidsinstantie moet veilig zijn, zodat werkzaamheden die essentieel zijn voor het welzijn van het land door blijven gaan.

De grootste uitdaging? De beveiliging optimaal laten aansluiten op het karakter van uw instantie, zodat dagelijkse overheidswerkzaamheden geen hinder ondervinden.

Door samen te kijken naar wat passend is in uw situatie, leveren we een betrouwbaar en betrokken advies. Vervolgens zorgen we met onze deskundige oplossingen voor de beveiliging van uw terrein dat mensen buiten of juist binnen blijven, zodat u uw werk altijd kan voortzetten.

Hulp nodig bij het bouwen van uw eigen perimeter protection?
Meld u hier aan voor een gratis adviesgesprek met een van onze experts.

Sector storiesOnze laatste klantverhalen, nieuws en blogs

Lees meer

Hoe u indringers ontmoedigt, detecteert, vertraagt en de toegang ontzegt

Lees verder

Heras wint opdracht Rijksvastgoedbedrijf: onderhoud en oplossen van storingen aan perimeterbeveiliging van penitentiaire inrichtingen

Lees verder

Slagboom, schuifpoort of speedgate: welke type toegangsbeveiliging past bij uw situatie?

Lees verder

Heras Security Model

Dit model combineert de meest effectieve beschermingsstrategieën naadloos en vormt daardoor een betrouwbare, gelaagde beveiliging van ieder terrein.

Vanuit dit model gaan we in gesprek met de klant om de beveiligingsbehoefte in kaart te brengen. Vanuit deze behoefte wordt er samen met de klant en de expertise van Heras gekeken naar de mogelijk denkbare scenario’s.

Vanuit deze scenario’s worden de elementen vanuit het model ingedeeld naar beveiligingsniveau. Hiermee bieden we een op maat gemaakte geïntegreerde oplossing die past bij de specifieke klantbehoefte.

Lees meer over het Heras Security Model

References

De wereld van perimeter protection ontdekken?
Ervaar het bij Heras.