Bestekteksten

Een service van Heras

Heras is de norm in beveiliging. Logisch dus onze producten in veel bestekken terugkomen. Om het u makkelijk te maken zijn bestekteksten hekwerk eenvoudig te downloaden via onze online bestekservice. Hier vindt u ook onze bestekteksten van Heras poorten.

Nooit meer zoeken naar een bestektekst hekwerk of bestektekst poort! Van al onze producten zijn de bestekteksten direct beschikbaar. Dat is handig, want aan al onze standaardproducten en innovatieve oplossingen hangen bijzondere Heras-specificaties. Denk aan zaken zoals maatvoering of de dikte van de zinklaag tot aan de complexe productdetails van aandrijvingen. Door dit goed te omschrijven in bestekteksten maken we uw werk een stuk gemakkelijker.

Alle hekwerk bestekteksten en poorten bestekteksten hebben we voor u inzichtelijk gemaakt, conform de diverse standaard besteksystemen. Niet alleen zijn de bestekteksten hekwerk en poorten eenvoudig te kopiëren naar bijvoorbeeld MS Word, ook de opbouw volgens Stabu, Raw, Spe-X en de eigen Heras-productbladen zijn direct beschikbaar. Hiermee kunnen bestekschrijvers sneller en beter werken met de specificaties van Heras-producten.

Bestekservice

 

Vragen over de Heras bestekservice? Neem dan contact met ons op.

Onze experts zijn er om u te helpen

Om u hierin maximaal te ondersteunen stellen we documentatie beschikbaar die u zal helpen bij het opstellen van een advies, het schrijven van een bestek of het uitwerken van uw beveiligingsplan. Denk hierbij aan het Heras Security Model, blueprint oplossingen per sector maar ook bestekteksten, handleidingen en technische tekeningen.

Deze informatie is beschikbaar op onze website via www.heras.nl/adviseurs. Mocht u toch nog vragen hebben, staan onze experts voor u klaar.

Wilt u meer weten over wat Heras voor u kan betekenen?
Kom in contact met onze experts