Bescherm uw logistiek terrein

met betrouwbare beveiliging en toegangscontrole

Het vervoer van mensen, dieren en goederen van de ene locatie naar de andere moet dagelijks zo doeltreffend mogelijk gebeuren. Over de weg, het water, het spoor of door de lucht. Net als de opslag van waardevolle goederen, zowel binnen als buiten.

De grootste uitdaging? Uw lading en opslag optimaal beveiligen, maar toch efficiënt blijven werken om tijd te besparen.

 

Door jarenlange ervaring kunnen onze experts de meest complexe logistieke operaties in Nederland adviseren en ondersteuning bieden bij iedere stap in het beveiligen van hun meest waardevolle bezittingen.

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan om samen te bekijken of uw beveiliging voldoet aan de laatste eisen.

Tourniquet B700

De B700 manshoge tourniquet zorgt voor een gebruiksvriendelijke, degelijke en betrouwbare high-security toegangsverlening voor voetgangers. Het versterkte mechanisme met elektromagnetische aandrijving is bedoeld voor intensief gebruik.

Meer informatie

Staalmathekwerk Uni Security

Uni Security biedt beveiliging op het hoogste niveau dankzij extra sterkte en stevigheid. Hiermee ligt top beveiliging voor een ieder binnen handbereik.

Meer informatie

Schuifpoort Delta

Delta is een stijlvolle en veilige vrijdragende schuifpoort die qua vormgeving naadloos aansluit bij de spijlenhekwerken Heracles, Atlas en Athos.

Meer informatie

Slagboom Saros

De Saros slagboom, een elektromechanische slagboom die snel en efficiënt werkt, is met zijn robuuste binnen frame en esthetische design zeer geschikt voor commerciële parkeerterreinen en ingangen van bedrijventerreinen.

Meer informatie

Communicatie Entry

Entry is een intercom systeem dat kan worden gebruikt met een kaart of tag. Gebruikers in het gebouw kunnen een bezoeker identificeren en toegang verlenen.

Meer informatie

sGate trackless

Deze speedgate trackless biedt een ideale combinatie van toegang en controle, veiligheid, snelheid en bedrijfszekerheid.

Meer informatie

Electric Fence

Het Electric fence is een effectieve oplossing voor het ontmoedigen van indringers. Het systeem zorgt ervoor dat een alarm snel en efficiënt geactiveerd wordt. Het modulaire systeem maakt het mogelijk verschillende zones te combineren tot een perfecte oplossing voor uw hekwerken en poorten.

Meer informatie

Logistieke dienstverlening en distributie

De interactieve illustratie toont een totaaloplossing voor een terrein binnen de transport en logistiek sector. Klik met de cursor op de spots voor meer informatie over de producten.

Het beveiligen van een distributie centrum heeft als doel een efficiënte goederenbeweging, wat tijd en geld bespaart. Distributie locaties hebben doorgaans de volgende behoeften:

Lees de ervaringen van klanten die u voorgingen

Lees de ervaringen van klanten die u voorgingen

Lees meer over onze expertise inTransport & Logistiek

Lees meer

Team Jumbo-Visma behoudt focus op topsport dankzij adequate terreinbeveiliging

Lees verder

Heras bouwt mee aan de grootste zeesluis van de wereld

Lees verder

Slagboom, schuifpoort of speedgate: welke type toegangsbeveiliging past bij uw situatie?

Lees verder

Grootste pakketsorteercentrum van de Benelux beveiligd en onderhouden door Heras

Lees verder

Vijf belangrijke vragen bij de inrichting en beveiliging van uw buitenterrein

Lees verder

De wereld van perimeter protection ontdekken?
Ervaar het bij Heras.