Najaarsactie

High Security

Perimeter protection solutions

Heras houdt de maatschappij veilig

Als u verantwoordelijk bent voor een locatie die essentieel is voor het functioneren van de maatschappij, weet u als geen ander dat veiligheid voorop staat. Locaties  in de Transport & Logistiek sector, datacenters, drinkwatervoorziening en  penitentiaire inrichtingen, overheidsgebouwen, kritische infrastructuur en energievoorzieningen brengen immers extra veiligheidsrisico’s met zich mee.

Wij helpen u deze risico’s te verkleinen met behulp van de beste totaaloplossingen voor de beveiliging van uw locatie. Hoe? Dat leest u in onze whitepaper.

Lees onze whitepaper

Download whitepaper

Heras Security Model

Dit model combineert de meest effectieve beschermingsstrategieën naadloos en vormt daardoor een betrouwbare, gelaagde beveiliging van ieder terrein.

Vanuit dit model gaan we in gesprek met de klant om de beveiligingsbehoefte in kaart te brengen. Vanuit deze behoefte wordt er samen met de klant en de expertise van Heras gekeken naar de mogelijk denkbare scenario’s.

Vanuit deze scenario’s worden de elementen vanuit het model ingedeeld naar beveiligingsniveau. Hiermee bieden we een op maat gemaakte geïntegreerde oplossing die past bij de specifieke klantbehoefte.

Lees meer over het Heras Security Model

Customer Cases

Customer Cases

Nieuws

Waterschap Noorderzijlvest vertrouwt op Heras

Lees verder

Beschermen van vitale infrastructuur tegen klein wild

Lees verder

Slagboom, schuifpoort of speedgate: welke type toegangsbeveiliging past bij uw situatie?

Lees verder

Datacenter BIT borgt continuïteit dankzij imposante beveiliging van het terrein

Lees verder

Een veilig datacenter begint met een goed beveiligd terrein. Heeft u gedacht aan deze 7 veiligheidsfactoren?

Lees verder