Veolia kiest Heras ook voor meerjarige raamovereenkomst

Oirschot, oktober 2022

Veolia kiest de komende jaren voor een duurzame relatie op het gebied van service en onderhoud aan de terreinbeveiliging. Eerder werkten Heras en Veolia al samen op het gebied van terreinbeveiliging. En nu is Heras ook partner voor het oplossen van storingen en het uitvoeren van onderhoud aan deze beveiligingsoplossingen, op vrijwel alle huidige en toekomstige locaties van Veolia.

Betrouwbare veiligheidsborging

Het doel van de meerjarige opdracht bestaat uit het borgen van de bedrijfscontinuïteit en – nog veel belangrijker – het borgen van de veiligheid van mensen, materiaal en terrein. De perimeterbeveiliging van Veolia bestaat uit hekwerken, poorten en geïntegreerde beveiligingsinstallaties. Door middel van periodiek service en onderhoud, wordt de kans op storingen verkleind, de levensduur van beveiligingsinstallaties verlengd en de risico’s van onveilige situaties beperkt.

De opdracht bestaat daarnaast uit het oplossen van storingen, het uitvoeren van bijkomende werkzaamheden en preventief onderhoud. Door preventief onderhoud kan er proactief en gericht gehandeld worden, zodat onderhoud op precies het juiste moment wordt uitgevoerd. Dit voorkomt onnodige kosten, zorgt voor betere planning van uitgaven, terwijl het product optimaal blijft presteren.

Heras als Veolia partner voor service, preventief onderhoud en toekomstige nieuwe beveiligingsvraagstukken

Veolia en Heras zijn geen onbekenden van elkaar, de afgelopen jaren werd al intensief samengewerkt op diverse Veolia projecten. Het meerjarige service en onderhoud contract is een bevestiging van de goede samenwerking en het vertrouwen deze verder uit te bereiden.

Heras heeft zich de afgelopen decennia ontwikkeld naar aanbieder van terreinbeveiliging      oplossingen voor een brede range van beveiligingsniveaus. Uniek is ook dat Heras, service aanbiedt op multi-brand beveiligingsinstallaties en in geïntegreerde terreinbeveiliging samenwerkt met diverse partners om tot de totaaloplossing te komen.

“National Sales Manager Heras, Werner Ghitti; wij zijn trots dat Veolia voor Heras heeft gekozen. Onze landelijk opererende service en onderhoud collega’s richten zich maximaal op het voorkomen van verstoringen.  We streven naar een duurzame samenwerking die zich uit in uitstekende service en onderhoud, het voorkomen van storingen en het verlengen van de levensduur van de beveiligingsinstallaties. Onze inspecties richten zich er tevens op te blijven voldoen aan alle wettelijke regelgeving voor perimeter beveiliging”.

Over Veolia

Veolia Nederland levert duurzame oplossingen met betrekking tot de energietransitie en de circulaire economie. Denk hierbij aan de monitoring en optimalisatie van gebouwinstallaties om energiebesparingen te realiseren, de transformatie van koffiedik in een brandstofbron en het recyclen van plastic afval tot hoogwaardige nieuwe grondstoffen. Met deze oplossingen draagt Veolia bij aan de vermindering van het gebruik van energie en nieuwe grondstoffen, ten einde de milieubelasting door bedrijven te verlagen.

Veolia Nederland maakt deel uit van Veolia Groep, dat de toonaangevende onderneming wil zijn op het gebied van ecologische transformatie. Met bijna 230.000 medewerkers wereldwijd ontwerpt en levert Veolia duurzame oplossingen voor water-, afval- en energiebeheer. Via haar drie complementaire bedrijfsactiviteiten helpt Veolia de toegang tot grondstoffen te verbeteren, deze te behouden en aan te vullen.

“Manager Inkoop Veolia, Koen Albers; Door de intensivering van de samenwerking met Heras beschikken wij over de ondersteuning van een uitstekende partner op het gebied van terreinbeveiliging en toegangscontrole. Als Veolia Nederland zijn we blij dat we Heras kunnen toevoegen als voorkeursleverancier op dit gebied. De samenwerking stelt ons in staat beter te reageren op vraagstukken van onze opdrachtgevers. Hiermee creëren we met Heras een veilige en betrouwbare omgeving voor mensen en materialen.”