Afrastering

Heras afrasteringen zijn ideaal als gebiedsaanduiding, bijvoorbeeld om de grens van een bloemenperk, grasveld of plantsoen aan te geven. Hiervoor bieden we diverse lage hekwerken. Zoekt u een hogere afrastering, bijvoorbeeld een spijlenhekwerk, staalmathekwerk of gaashekwerk, dan bent u bij Heras eveneens aan het juiste adres.

Heras afrastering: ook voor sportvelden

Bij sportvelden worden heel andere eisen aan afrasteringen gesteld. We hebben hekwerken op maat ontwikkeld voor onder meer tennis-, voetbal- en hockeyvelden. Met onze sporthekwerken maken we de Nederlandse sportvelden en –complexen veilig en toegankelijk.

Welke omheining u ook nodig heeft, Heras is de nummer 1 in afrasteringen.

 

Afrasteringen volgens uw wensen

Voor deze hekwerken geldt: u bepaalt de uiteindelijke uitvoering. De hoogte en kleur passen we aan uw wensen aan. Afrastering is immers niet alleen functioneel, het bepaalt ook de uitstraling van uw terrein of complex. Samen komen we tot een estethische oplossing waarvan ook de prijsstelling perfect binnen uw budget past.

Heras maakt uw afrastering helemaal af

Uw afrastering van Heras is gegarandeerd duurzaam en degelijk. Zodra u een stap verder wilt gaan, is Heras is uw partner. We bieden totaalconcepten die naadloos aansluiten bij het beveiligingsniveau dat u wenst. Van detectie- en camerasystemen (CCTV) tot toegangscontrole en elektronisch bedienbare poorten. Desgewenst verzorgen we waterdichte buitenbeveiliging van uw gebouw.

Meer weten over Heras afrastering?

Of u nu kiest voor een laag hekwerk of een hoog gaashekwerk; er is geen betere afrastering dan een Heras afrastering. Neem direct contact op met Heras voor meer informatie.