De vier meest gebruikte Heras producten binnen de Transport & Logistiek

Transport en logistiek, waar de verplaatsing van mensen, dieren en goederen van de ene locatie naar de andere, over de weg, het water en spoor en door de lucht de dagelijkse gang van zaken is. Net als de opslag van goederen. Het hoofddoel is goederen efficiënt te vervoeren en op te slaan op een wijze die tijd en geld bespaart. Heras speelt in op deze behoeften door middel van de top 4 meeste gebruikte producten binnen Transport & Logistiek.

Speedgates

sGate trackless

De trackless speedgate biedt een ideale combinatie van toegang & controle, veiligheid, snelheid en bedrijfszekerheid. Ideaal voor locaties met veel voertuigbewegingen waar gecontroleerde toegang essentieel is. sGate trackless is uitermate geschikt voor locaties waar:

  • Onbeperkte hoogte belangrijk is
  • Een geleidegoot in de grond niet mogelijk is (ophoping van bijv. zand, stenen of vuil in de geleidegoot)
  • De poort naadloos moet worden geïntegreerd met de hekwerklijn
  • Snel openen en optimale beveiliging essentieel zijn

Wat is de beste keuze?

Er zijn dus genoeg mogelijkheden om de toegang tot uw perimeter te beveiligen. Maar hoe bepaalt u welke variant het beste is voor uw situatie? Waar moet u op letten? We geven een paar handvatten in de blog: Slagboom, schuifpoort of speedgate: welke type toegangsbeveiliging past bij uw situatie?

Schuifpoort

Een stijlvolle en veilige vrijdragende schuifpoort die qua vormgeving naadloos aansluit bij de spijlenhekwerken Heracles, Atlas en Athos. Keer op keer veilig openen en sluiten, het is de eerste vereiste aan een vrijdragende schuifpoort. Bij de keuze voor een schuifpoort voor bijvoorbeeld een kantoorpand, distributieopslag, luchthaven of haventerrein spelen aansluiting bij de omgeving en situatie een belangrijke rol.
Om u te helpen bij het samenstellen van uw Delta heeft Heras een configurator ingericht. Deze configurator is opgedeeld in 5 bouwstenen: dimensies, gebruik, visueel, accessoires en service. Bij iedere bouwsteen kunt u kiezen uit verschillende mogelijkheden om zo een delta samen te stellen welke geschikt is voor iedere locatie en situatie. Start hieronder met het samenstellen van uw eigen Delta.

Stel hier je eigen Delta samen met onze configurator.

Uni Security

Met Uni Security ligt top beveiliging voor een ieder binnen handbereik. Deze nieuwkomer op de Nederlandse beveiligingsmarkt is de topper in het staalmathekwerk segment. De elementen zijn opgebouwd uit gepatenteerde horizontale U-profielen waarin decentraal de verticale draden zijn gepositioneerd. Hierdoor wordt het overklimmen van buitenaf bijna onmogelijk gemaakt. Daarbij is Uni Security bij uitstek geschikt om te upgraden , mocht dit nodig zijn, met bijvoorbeeld detectiekabel welke onzichtbaar kan worden weggewerkt in het U-profiel.
De Uni Security is ook geschikt om klein wild op terreinen tegen te houden. Je verwacht het misschien niet, maar kleine dieren zoals konijnen, muizen en dassen kunnen grote schade aanrichten als ze toegang krijgen tot het terrein van nutsbedrijven. Ze kunnen ons drinkwater vervuilen of storingen veroorzaken in vitale infrastructuur. Bepaalde processen zijn zo vitaal voor de Nederlandse samenleving dat uitval of verstoring kan leiden tot economische of sociaal-maatschappelijke schade.

Meer weten over onze Uni Security? Bekijk hier de video.

Camera Observatie Systeem

Een detectiesysteem kan een noodzakelijke aanvulling zijn op de beveiliging van uw terrein. Bijvoorbeeld wanneer achter het hekwerk waardevolle materialen staan opgeslagen, of bij high-risk locaties als luchthavens en militaire terreinen. Een combinatie van hekwerk en detectie leidt direct tot een verhoogd afschrikeffect en een betere pakkans. Door vroegtijdige detectie kan bovendien veel schade voorkomen worden.

Zo kiest u het juiste camerasysteem

Heras biedt een uitgebreide CCTV-productlijn. Van robuuste zwart-witcamera’s tot kleurencamera’s met centraal overzichtsbeeld. De beeldinformatie van al deze camera’s kan opgeslagen worden in is geschikt voor weergave op elke willekeurige computer. Beveiligingscamera’s zijn geschikt voor verificatie bij toegangsverlening en monitoren van alle gebeurtenissen op een terrein. Bovendien hebben ze een preventieve werking. Er zijn zelfs snel inzetbare draadloze mobiele camera’s. Vanzelfsprekend leveren we ook speciale monitoren & harddisk recorders. Voor verificatie achteraf. De industriële camera’s van Heras zijn speciaal ontwikkeld voor buitensituaties, zoals de observatie van terreinen of een toegangsgebied. Ze leveren altijd een optimaal beeld, ongeacht weersinvloeden, lichtinval of duisternis.

 

Advies en ondersteuning bij uw perimeter protection oplossing? Vraag een adviesgesprek aan met een van onze experts.