Heras behaalt in korte tijd 2 ESG-certificeringen

We zijn bijzonder trots te kunnen melden dat Heras deel uitmaakt van de 2024 ESG Top-Rated Companies! Sustainalytics, een extern onderzoeksbureau en leider op het gebied van ESG-gegevens en -rapportage, heeft een uitgebreide beoordeling van onze ESG-prestaties uitgevoerd die ervoor zorgt dat Heras in de top 10% van onze sector staat.

De rating gaat in op onze impact op mens en milieu, zowel in ons eigen werk als in onze keten. Denk aan de ontwikkeling van onze medewerkers en veiligheid, de milieu-impact van onze producten en diensten, ethisch zakendoen en mensenrechten (in de keten). Op alle thema’s zit Heras voor de gehele groep op een laag of verwaarloosbaar risicolevel en ons niveau van risicomanagement is daarmee sterk.

Maar dat is nog niet alles. Naast dat we deel uitmaken van de 2024 ESG Top Rated Companies hebben we nog een andere prestatie te delen. Heras heeft voor de hele groep een zilveren medaille ontvangen van Ecovadis, ’s werelds grootste leverancier van duurzaamheidsbeoordelingen voor bedrijven. Ecovadis heeft onze prestaties vergeleken met die van alle beoordeelde bedrijven in alle sectoren in hun database en Heras in de top 15% geplaatst.

Het behalen van een goede ESG-rating is niet alleen een prestatie voor ons bedrijf, maar ook een erkenning van de toewijding van ons team, onze partners en onze klanten. Samen pakken we door, samen kunnen we een betere toekomst realiseren. Lees meer op www.heras.nl/esg.