Heras presenteert de Condor schuifpoort: budgetvriendelijk én krachtig

Heras, experts in perimeter protection, introduceert een nieuwe poort in het assortiment: de Condor schuifpoort. Deze compacte en elektrische schuifpoort combineert de ijzersterke terreinbeveiligingskracht van schuifpoorten met een budgetvriendelijke prijs.

Voor midden- en kleinbedrijven is de Condor de ideale oplossing. De schuifpoort heeft een scherpe prijs-kwaliteitsverhouding. Bovendien wordt de Condor schuifpoort volledig geassembleerd geleverd. Dat zorgt ervoor dat de poort in korte tijd klaar is voor gebruik.

Elektrische aandrijving en strak uiterlijk
De Condor schuifpoort heeft een krachtige elektrische aandrijving die ervoor zorgt dat de poort automatisch opent en sluit met een snelheid van 0,20 meter per seconde. De poort heeft een stalen vleugelframe en een staalmatvulling. Daardoor past deze installatie perfect bij staalmathekwerk of gaashekwerk. Het voorverzinkte materiaal mét coating maakt de strakke en nette uitstraling compleet.

Expertise binnen handbereik
“Met de Condor schuifpoort breiden we ons toch al uitgebreide assortiment nog verder uit”, zegt Angelique van Hassel, Country Manager Benelux bij Heras. “Deze poort biedt onder andere MKB bedrijven een betaalbare oplossing voor optimale toegangscontrole. Met dezelfde betrouwbaarheid als onze grotere poorten. Daarmee brengen we onze expertise in terreinbeveiliging voor steeds meer bedrijven binnen handbereik.”

Veiligheid en afmetingen
De nieuwste schuifpoort van Heras is uitgebreid getest en beschikt over een CE-markering, een Declaration of Performance (DoP) en een Declaration of Conformity (DoC). Kortom, alle nodige certificeringen voor de actuele veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Condor is beschikbaar in vier breedtes, namelijk 3, 4, 5 en 6 meter, en twee hoogtes, namelijk 1,8 en 2 meter. De schuifpoort komt in de kleuren mosgroen, antraciet, gitzwart en dennengroen. Meer informatie over de nieuwste schuifpoort van Heras is hier te vinden.

Over Heras
Heras is een vooraanstaande Europese totaalleverancier van permanente en mobiele perimeter protection oplossingen. Wij opereren vanuit meer dan 25 landen en hebben meer dan 1.100 experts in dienst.