Terreinbeveiliging met Heras

Heras is dé specialist op het gebied van terreinbeveiliging. Wij ontwikkelen, verkopen, installeren en onderhouden integrale beveiligingsconcepten voor bedrijven, instellingen en overheden. Met de allerbeste mechanische als elektronische beveiligingssystemen realiseren we ook voor uw terrein een optimale beveiliging.

Veel meer dan hekwerk

Heras is al vele jaren de nummer één in hekwerk, maar misschien vraagt uw te bewaken terrein wel om veel meer dan alleen een passende omheining. Dan is het goed om te weten dat we alle mogelijke beveiligingssystemen voor u combineren tot de oplossing voor terreinbewaking die bij u past. Van camerabewaking en toegangscontrole tot detectiesystemen… één geïntegreerde oplossing voor uw terreinbeveiliging.

De top in terreinbeveiliging

Op het gebied van terrein beveiliging behoren we tot de absolute top, dankzij een unieke aanpak die uitgaat van een beveiligingsoplossing op maat voor elke specifieke situatie. Voor een hermetisch sluitende terreinbeveiliging tegen de laagst mogelijke kosten. Totaaloplossingen in terrein bewaking, desgewenst voorzien van uitstekende 24/7 service.

Doordachte opzet

Alles begint bij een gedegen plan. Wellicht zijn de risico’s van uw gebouw of terrein volledig inzichtelijk, maar vaak is een grondige analyse raadzaam. Onze adviseur maakt een risicoprofiel en bespreekt alle mogelijke scenario’s met u. Vervolgens bepalen we samen welke risico’s u wilt voorkomen of beperken en welke acceptabel vindt. Zo komen we tot de ideale combinatie van gastvrij en veilig.