Communicatie Entry

Toegangscontrole en communicatie via intercom voor het verlenen van toegang tot uw terrein.

Entry is een intercom systeem dat zowel standalone of in combinatie met het Paxton Net2 toegangscontrole systeem functioneert. Entry kan worden gebruikt voor toegang voor gebruikers met een kaart of tag. Én met Entry kunnen gebruikers in het gebouw een bezoeker via een monitor identificeren voordat er beslist wordt de toegang te verlenen of te weigeren.

De veelzijdige groeperingsfunctie maakt eenvoudig beheer van terreinen met meerdere toegangspunten mogelijk. Het systeem is schaalbaar, uit te breiden tot 100 panelen en 1000 monitoren.

Eenvoudige en snelle installatie

  • 3 componenten met automatische detectie bij installatie – monitor, paneel en controller
  • Te gebruiken met de standalone kaarten en tag pakketten
  • Schaalbaar systeem – uit te breiden met een standaard PoE-switch
  • Geen gespecialiseerde bekabelingsschema’s nodig
  • Panelen verkrijgbaar in standaard kunststof, RVS vandaalbestendig of touchscreen
  • Intuïtieve gebruikersinterface
  • Alles POE gevoed

Experts in perimeter protection

Fysieke perimeter protection laat zich het best omschrijven als systemen en technologieën die zijn ontworpen om mensen en middelen te beschermen binnen een afgebakend gebied.

Deze bescherming bestaat uit het voorkomen van ongeautoriseerde fysieke betreding. De eerste beschermingslaag is de perimeter waarvoor we het Heras Security Model hebben ontwikkeld. Dit model dient vijf doelen: afbakenen, ontmoedigen, vertragen, detecteren en gecontroleerde toegang verlenen.

Heras vervult en overtreft al bijna 70 jaar de beveiligingsbehoeften van klanten in heel Europa. Het is dankzij deze staat van dienst, samen met het blijvend groeiende vakmanschap van onze medewerkers, dat wij ons Experts in perimeter protection kunnen noemen.

Weten wat de kosten zijn voor uw perimeter protection oplossing?
Vraag een offerte aan of download de bestektekst.