FAQ

Veelgestelde vragen over Heras

Heeft u vragen over de werkwijze van Heras, onze beveiligingsoplossingen of over onze producten? Kijk dan of het antwoord hieronder erbij staat. Zo niet,  dan staan wij voor u klaar om uw vraag te beantwoorden: klik hier voor onze contactgegevens. 

1. Waarom staan er geen prijzen bij de producten?

Prijzen zijn afhankelijk van de omstandigheden op uw terrein, zoals bereikbaarheid, bestrating en de bodemgesteldheid (kabels, wortels, puin). U kunt bij ieder product een offerte opvragen of een vrijblijvend adviesgesprek opvragen.

2. Ik heb telefonisch een aanvraag gedaan. Hoe nu verder?

Voordat wij een definitieve prijsopgave kunnen maken, moeten we eerst uw situatie ter plekke beoordelen. We maken zo snel mogelijk een afspraak met u.

3. Waar kan ik Heras vinden?

Hoewel Heras internationaal opereert, zijn wij regionaal georganiseerd en werken wij zo dicht mogelijk bij de klant. Dat geldt zeker voor onze vaste montage- en installatieploegen, die de specifieke grondomstandigheden van een gebied zeer goed kennen. Bekijk de Heras-vestigingen.

4. Hebben jullie brede poorten geen ondersteuningswiel nodig?

Het nadeel van een ondersteuningswiel is dat de constructie kan gaan wringen en vervormen als de ondergrond niet egaal (meer) is. Daarom hebben onze schuifpoorten een vrijdragende constructie, zonder ondersteuning. Uiteraard kent elke soort poort een maximale overspanning. Met poorten aan weerszijden komen we tot 24 meter.

5. Repareert Heras ook hekwerk van anderen?

Jazeker, onze monteurs zijn échte specialisten in perimeter beveiliging en kunnen dus ook hekwerk en poorten van andere partijen professioneel repareren. Heeft u een kapotte poort of hek? Neem dan contact op met ons op, via het schade- en storingformulier.

6. Wie moet ik bellen bij storing?

Heras heeft een eigen service- en onderhoudsafdeling. Een team van servicemonteurs staat dag en nacht voor u klaar om reparaties uit te voeren en storingen te verhelpen. Wilt u een storing melden of heeft u een servicevraag? Heras Service is op kantoortijden bereikbaar op telefoonnummer: 088 274 0274. Of ga naar ons schade- en storingformulier. Er wordt dan snel contact met u opgenomen.

7. Hoe zit het met de garantie?

Heras kent uiteraard een garantietermijn voor zowel mechanische als elektronische producten. De specifieke afspraken daarover staan in onze leveringsvoorwaarden. Kijk ook eens naar ons aanbod voor service en onderhoud.

8. Kan ik ook stroom op mijn hekwerk laten plaatsen?

Binnen de geldende wettelijke eisen is het inderdaad mogelijk hekwerk onder stroom te zetten. We hebben hiervoor onder meer een gestandaardiseerde oplossing voor stroomdoorvoerende detectie, Combi Fence en  Electric Fence.

9. Kan een poort elektrisch worden gestuurd?

Uiteraard. Onze schuifpoorten kunnen probleemloos worden voorzien van een elektrische aandrijving, Heras Motor Drive. Veel handbediende poorten zijn hier al op voorbereid.

10. Hoe snel komen jullie bij een storing aan mijn elektrische installatie?

Onze monteurs staat 24 /7 voor u klaar om u poort of hek te repareren of om een storing zo snel mogelijk voor u op te lossen. Voor specifieke tijden dat wij bij u kunnen zijn, verwijzen wij u door naar onze oplossingen op het gebied van service.

11. Hoe kan ik losse onderdelen zoals handzenders, sloten, scharnieren en dopjes bestellen?

Voor het bestellen van losse onderdelen kunt u een mail sturen naar onze Service afdeling: Bestellen onderdelen .

12. Hoe kan ik Heras Service bereiken?

Om service te krijgen aan uw poort of hekwerk, verwijzen wij u door naar ons formulier, waarmee u een schade of storing aan uw hek meldt. Afhankelijk van uw servicecontract, kunnen wij binnen een bepaalde bij u zijn om uw poort of hek te maken.

13. Wat is het algemene mailadres van de Heras-vestigingen?

Het algemene e-mailadres van Heras vindt u op onze contactpagina.

14. Wat zijn de algemene leveringsvoorwaarden van Heras?

Hier vindt u de inkoop- en verkoopvoorwaarden van Heras

Stond uw vraag hier nog niet bij? Stel dan via contact uw vraag, wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.