Heras Connect

In controle over uw toegang

Wilt u minimale verstoring van uw bedrijfscontinuïteit met behoud van een optimaal beveiligde perimeter? Door het monitoren van uw poorten verkleint Heras Connect de kans op een niet werkende of onveilige toegangsoplossing. Zo weet u zeker dat uw automatische schuifpoort, slagboom, speedgate of tourniquet altijd maximaal operationeel, functioneel én veilig blijft.

Hoe werkt Heras Connect?
Heras Connect is een draadloze verbinding tussen de hardware in uw poort en een online portal. Via sensoren monitort de software een aantal vitale parameters van de poort, zoals open- of dichtstand van de poort. Maar ook de status van veiligheidscomponenten, waaronder veiligheidslijsten en fotocellen. De status van de poorten op uw terrein kan worden ingezien via de digitale portal.

Doordat uw automatische poort continu gemonitord wordt, signaleren we mogelijke problemen en defecten op tijd en is een mogelijk probleem zelfs al opgelost, voordat het probleem zich voordoet. Hierdoor is er sprake van minimale verstoring van de bedrijfscontinuïteit.

Download brochure of datasheet voor meer informatie.

Voeg Heras Connect toe aan uw service oplossing

Wat levert Heras Connect u op?

Met Heras Connect heeft u op afstand controle over de toegang tot uw terrein. Uw poort geeft automatisch een melding wanneer een sensor afwijkende waarden meet. Zo kan onderhoud op basis van gebruik worden ingepland. En zo zet u de stap van het reactief oplossen van problemen naar proactief onderhoud. U stemt uw onderhoud af op het gebruik van uw poort en weet u zeker dat eventuele defecten altijd snel worden opgelost. Daardoor blijft uw terrein optimaal beveiligd en wordt de bedrijfscontinuïteit niet of nauwelijks verstoord.

Heras Connect in de cloud

De online portal van Heras Connect maakt het mogelijk om toegang en configuratie van uw poort op afstand te regelen. Ook registreert de software alle gebeurtenissen en foutmeldingen. Via de cloud en een portal zijn deze beschikbaar voor het serviceteam, en voor uzelf.

Interesse in Heras Connect?
Neem contact met ons op en maak een afspraak voor een gratis demo in het Heras Experience Center.

Heeft u nog geen account? Lees hier hoe u een account aanmaakt.